Doorgaan naar hoofdcontent

Supersnelle quesadilla's


Quesadilla's, de perfecte maaltijd als ik tijd tekort kom. Vanavond maakte ik courgette-mais-paprika quesadilla's. In minder als 30 minuten stond de maaltijd op tafel.

Ingrediënten voor tenminste 4 quesadilla's;
1 grote courgette (of 2 kleine), in blokjes gesneden
1 rode paprika, gesneden
200 gr maïskorrels
1 ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, geperst
geraspte kaas, ik gebruikte een spicy cheddar
8 tortilla's
olijfolie
peper en zout

Begin door de ingrediënten zoals hierboven beschreven klaar te zetten. Verhit vervolgens wat olijfolie in de pan. Fruit de ui aan tot deze bijna glazig is, voeg de knoflook toe en bak deze nog even mee. Voeg de courgette en paprika toe aan de pan en roerbak deze enkele minuten mee. Voeg vervolgens de maïs toe en roerbak tot de maïs ietwat knapperig is. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
Verdeel het groentenmengsel over 4 tortilla's. Verdeel geraspte kaas naar smaak over het groentenmengsel en plaats de overige tortilla's op het groentenmengsel. Bak de quesadilla's in een ligt ingevette koekenpan of grill.

Erg lekker bij de quesadilla's, een frisse tomatensalade.

Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Besparen met kinderen; tweedehands

Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat voor aanslag kinderen op je maandelijkse budget kunnen zijn. Om het allemaal toch een beetje betaalbaar te houden koop ik graag tweedehands.  Ik zoek hiervoor op Marktplaats, bepaalde Facebookgroepen en bezoek de plaatselijke kinderkleding- en speelgoed beurs. Ik let er vooral op dat alles wat ik koop schoon, heel en netjes is of op te knappen. 
Veel van wat wij hebben voor de jongens is tweedehands. Vaak omdat ik het nieuwe product veel te duur vindt maar ook omdat het beter is voor het milieu. Daarnaast weet ik van sommige dingen niet of de jongens het daadwerkelijk zo leuk vinden, waarom zou ik dan een fortuin uitgeven aan iets wat niet gebruikt gaat worden? Om een goed voorbeeld te noemen; de wobbel.  Mij leek het fantastisch voor de jongens. Helaas kon ik mijn man niet overtuigen om zoveel geld hieraan uit te geven zonder dat we wisten of het überhaupt een succes zou worden. Maanden zocht ik op Marktplaats tot ik er een had…

Instagram

Al enige tijd ben ik niet actief meer op mijn blog. Eerst door een ellendige zwangerschap. Toen een hele nare nasleep van de bevalling en nu ben ik simpelweg even te druk. Wel probeer ik actief te zijn op Instagram. Hopelijk is dit de eerste stap om hier ook weer wat actiever te worden. Volg mij op Instagram om een kijkje te nemen in mijn dagelijkse leven; https://www.instagram.com/amandakooktenmoedert/

Drukke tijden

Alweer een paar maanden zonder ook maar een blogpost. Geen goed excuus behalve dan dat het ontzettend drukke tijden zijn geweest hier. Afgelopen november heb ik een contract voor onbepaalde tijd getekend, erg fijn maar dat betekend ook dat ik veel aan het werk ben. Verder zijn we druk met verven en klussen in huis en voor je het weet ben je zo weer een poos verder. Natuurlijk moet er ook in drukke tijden gekookt worden. Dus bij deze een paar smakelijke foto's van de afgelopen tijd en ik hoop snel weer te bloggen.